Tvůrce webu je i pro tebe! Postav třeba web. Bez grafika. Bez kodéra. Hned.
wz

Obec Količín

Aktuality z obce


Bilancování ulpynulého roku

Pomalu se k nám přibližuje čas vánoční, shledání rodin , pár příjemných chvílí a oslavy příchodu nového roku. V kostce připomenu události tohoto roku.

V lednu se obci konala tříkrálová sbírka s výtěžkem 8817,- Kč a proběhla valná hromada sboru dobrovolných hasičů. V únoru jsme již tradičně diskutovali se zástupci města a obce o problémech a požadavcích. Koncem února proběhly v obci masopustní oslavy, začátkem března dětský karneval a koncem dubna pálení čarodějnic. Začátkem května jsme uctili památku padlých a konce 2 světové války. První červnová sobota patřila našim dětem a přes léto pořádal hasičský sbor několik tanečních zábav. Na začátku září se konaly hody, v listopadu lampiónový průvod, v prosinci rozsvícení vánočního stromu, vítání občánků a besedu s důchodci.

Osadní výbor letos zakoupil traktor a křovinořez na sečení trávy, bylo opraveno písmo na pamětní desce padlých vojáků, opravena elektroinstalace na sportovním areálu, provedeno vykácení starých akátů u zvonice a výsadby nových stromků klokočí a ibišků.

Koncem loňského roku bylo v obci přihlášeno k trvalému pobytu 361 osob. V letošním roce zemřelo 6 občanů, pí. Marie Gambasová(*1922), pí. Miroslava Matulová(*1945), pí. Dagmar Veselá(*1970), p. Josef Vávra(*1940), p. Josef Syřena(*1936) a pí. Vlasta Sedlářová(*1929). Letos jsme také přivítaly 4 nové občánky, Davida Nesvadbu, Lucii a Adama Petrželovi a Marii Horákovou. Koncem tohoto roku je v obci 381 obyvatel přihlášených k trvalému pobytu. Nejstarší ženou žijící v obci je paní Marie Zapletalová(*1911) a mužem pan Rudolf Barták (*1921). V letošním roce oslavily zlatou svatbu manželé Marie a Drahomír Adámkovi, Anna a František Zapletalovi, Růžena a František Šálkovi.

S optimistickým výhledem do nového roku 2010 vám přeji hodně zdraví, rodinné pohody a pracovních úspěchů.


16.12.2009 zde(zpacováno dle podkladů OV)

Svoz domovního odpadu

Technické služby města Holešova oznamují, že v době vánočních svátků proběhne svoz domovního odpadu v Količíně dle běžného časového harmonogramu, t.j. vždy v úterý. Dále mají občané možnost do 10.1.2010 odevzdat vánoční stromečky ve sběrném dvoře.


16.12.2009 zde

Předvánoční setkání seniorů

Setkání seniorů
Dovolujeme si Vás co nejsrdečněji pozvat v pondělí 14. prosince od 17 hodin do sálu Hostince u Tří lip v Količíně, na předvánoční setkání místního osadního výboru a vedení města Holešova s místními seniory.

Pro pozvané hosty je připraveno pohoštění, teplá večeře, živá hudba k tanci i poslechu a bohatý kulturní program.

Přijďte prožít společně pohodový večer v příjemném prostředí. Upřímně se těšíme na společné setkání s vámi.


2.12.2009 zde

Rozsvícení vánočního stromu v Količíně

Vánoční strom
V úterý 1. prosince 2009 bude u místní zvonice za přítomnosti zástupců obce a města rozsvícen vánoční strom. Před samotným rozsvícením (od 16.30), projde obcí průvod hudební školy D-Music v duchu vánočních koled.

V 17.00 hod. bude slavnostně rozsvícen vánoční strom, dále vystoupí žáci količínské pobočky hudební školy D-Music a poté Moravské děti z Holešova

Po dobu konání akce bude zajištěn zdarma teplý čaj a možnost zakoupení svařáčku. Srdečně zve osadní výbor Količína.




12.11.2009 Osadní výbor

Lampiónový průvod

Lanpiónový průvod
V pátek 6. listopadu 2009 proběhne v naší obci již třetí ročník lampiónového průvodu. Sraz účastníků bude v 19.00 hod. u budovy osadního výboru (mateřské školky), odkud vyrazíme s lampióny kolem celé obce. Tímto zvu srdečně všechny a převážně děti na tento neopakovatelný podzimní zážitek. (Po dobu průvodu budou v obci zhasnutá světla.)




20.10.2009 zde

Sběr odpadu ze zahrádek

V sobotu 24. října provedou Technické služby města Holešova v Količíně u hasičské zbrojnice od 8.00 do 8.30 hod. sběr biologicky rozložitelného odpadu ze zahrádek (tráva, listí, větve, ovoce, zelenina apod.). Upozorňujeme, že jiný odpad nebude svážen a nesmí obsahovat kameny, občané jej mohou odevzdat ve sběrném dvoře.


20.10.2009 zde

Nové fotky a videa

nové video
Trochu jsem aktualizoval zdejší video a fotogalerii. Postupem času je opět doplním.


1.10.2009 zde

Pozvánka na Količínské hody

Količínské hody
Program količínských hodů ve dnech 4.9 až 6.9.2009:

Pátek - od 20.00 hod. hodová taneční zábava se skupinou PRESS - sportovní areál (koupaliště).

Sobota - od 20.00 hod. promítání záznamů z količínských akcí - spotovní areál, za nepříznívého počasí v Hostinci u tří líp.

Neděle - od 9.00 hod budíček po vesnici - dechová hudba Zahnašovice, od 10.30 hod polní mše u místní zvonice a od 14.00 hod hodování se skupinou Dúbravanka z Valašských Klobouků na sportovním areálu.

Na celý víkend je zajištěno bohaté studené i teplé občerstvení a v neděli bohatá tombola (hlavní cena benzínová pojezdová sekačka na trávu). Na hodové oslavy Vás srdečně zve osadní výbor a SDH Količín.


28.8.2009 zde

Pozvánka na pivní ligu

V sobotu dne 29.8.2009 proběhne na místním sportovním areálu již 14. ročník pivní ligy. Fotbalového turnaje se letos zúčastní týmy Rohálov, FC Třebětice, Kurovice, Máčkaři (Němčice), Sweety Dikies, Pacetluky, Arch Bar Holešov a místní HAA tým Količín. Začátek zápasů je od 8.00 hod. a vyhlášení vítězů v 17.00 hod. Od 19.30 hod. je připravena taneční zábava se skupinami Motus a domácím HAA Bandem.

Po celou dobu akce je připraveno bohaté občerstvení, točené pivo (Zubr 11°), speciality na grilu jako bůček, kuřecí stehýnka, klobásy, makrely a guláš. Srdečně zvou pořadatelé.

Další podrobnosti naleznete na nových webových stránkách pivní ligy.


11.8.2009 zde

Pozvánka na taneční zábavu

V pátek dne 31.7.2009 proběhne na místním sportovním areálu taneční zábava se skupinou MOTUS. Jako host vystoupí količínská bigbítová skupina HAA BAND. Na akci je zajištěno bohaté občerstvení, točené pivo a speciality na grilu. Srdečně zvou pořadatelé.


21.7.2009 zde

Nezvládl levotočivou zatáčku a havaroval

Nezvládl levotočivou zatáčku a havaroval
V neděli před osmou ráno, řídil osobní motorové vozidlo Fiat řidič po obci Količín, ve směru od Rymic. Projel tříramennou křižovatkou, kde hlavní silnice má tvar ostré levotočivé zatáčky. Dál najel na přímý úsek cesty, a to tak, že přejel přes zvýšený obrubník. Následně nezvládl řízení a narazil do zaparkovaného auta Ford. Podle svědka nehody se řidič snažil z místa ujet. Byl jím však pronásledován až do obce Všetuly a tam přesvědčen k návratu na místo nehody. V tom okamžiku již s ním pro jeho opilost nebyla domluva. Byli přivoláni policisté.

Při provedené dechové zkoušce přístroj vykázal hodnotu 1,86 a po chvíli 1,95 promile. Jelikož řidič policii nepředložil ani řidičský, ani občanský průkaz a hrozilo bezprostřední nebezpečí, že by podnapilý pokračoval v řízení vozu, byl umístěný na záchytné stanici v Kroměříži. Hmotná škoda na obou vozidlech je odhadnuta na čtyřicet tisíc korun.

V pondělí 29.6.2009 bylo čtyřicetiletému řidiči z Holešovska sděleno podezření ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky. Policisty je věc řešena ve zkráceném přípravném řízení.



Výsledky - Volby do evropského parlamentu

Volby do evropského parlamentu
Výsledky voleb do evropského parlamentu za 13. volební okrsek města Holešov (Količín).



P.S. Ve fotogalerii jsou již nějaké fotky z dětského dne v Količíně 2009.

8.6.2009 zde

Pozvánka na dětský den

Z důvodů nepřízně počasí se Dětský den přesouvá na sobotu 6.6.2009.

(Upraveno) V sobotu proběhne na místním sportovním areálu od 14.00 hod. Dětský den. Pro děti jsou nachystány různorodé soutěžní disciplíny, malé občerstvení zdarma, Pacifik expres, jízda na koni, individuální soutěže a slosovatelná tombola. Po celou dobu akce je nejen pro děti přichystáno občerstvení a bohatý doprovodný program. Na akci Vás srdečně zvou pořadatelé.


30.5.2009 zde

Pozvánka na koncert

Soukromá základní umělecká škola D-MUSIC zve v úterý dne 26.5.2009 všechny rodiče, přátele a známé na koncert mladých muzikantů z Količína, Rymic a Kostelce. Začátek je od 17.00 hod. v místním hostinci u Tří líp. Srdečně zvou účinkující a pořadatelé.



Volby do evropského parlamentu

Volby do evropského parlamentu
Volby do Evropského parlamentu se uskuteční dne 5.6.2009 od 14 hodin do 22 hodin a dne 6.6.2009 od 8 hodin do 14 hodin ve volebním okrsku č. 13, volební místnost: Budova OV Količín, Količín č.p. 93 Tel. 573 397 382 pro voliče podle místa, kde jsou přihlášeni k trvalému pobytu v Holešově – Količíně.

19.5.2009 holesov.cz

Sběr starého železa, schůze

Logo HAA centrum hasiči Količín
V pátek dne 15.5.2009 od 18.00 hod. provedou v naší obci hasiči sběr starého železa. Prosíme občany, aby nachstaly železný šrot před své domy. Těžší kusy si hasiči vynesou sami.

Rovněž v pátek od 20.00 hod. proběhne na hasičské zbrojnici schůze ohledně připravovaného dětského dne 30.5. v Količíně. Zveme nejen hasiče, ale i přátele a všechny co se chtějí zapojit a zpříjemnit dětem jejich den. (Domlouvat se budem ohledně zajištění sponzorských darů, volby disciplín apod.)

Místní fotogalerii jsem již doplnil o fotky z průvodu k osvobození, pálení čarodějnic, dětského karnevalu a vodění medvěda. Děkuji všem autorům fotek za zapujčení.

14.5.2009 zde

Pravčice - odstranění cesty za Rusavou

Pravčice - odstranění cesty za Rusavou
Během května dojde k trvalému odstranění části cesty vedoucí od lávky přes řeku Rusavu k silnici II/432 Hulín - Holešov, jelikož zde začnou práce na tělese R 55. Chodníček do Hulína kolem Rusavy a garáží u Hulína zůstane zachován i nadále. Mapa se zákresem rušené části cesty je k nahlédnutí zde.

6.5.2009 OÚ Pravčice

Pozvánka na pietní akt

Ve čtvrtek 7.5.2009 si připomeneme 64. výročí osvobození naší obce. Průvod začne v 19.00 hod. od budovy osadního výboru (mateřské školky) směrem k obecnímu parčíku se zvonicí, kde bude položen věnec a uctí se památka padlých vojáků a občanů obce.

V úterý dne 5.5.2009 od 17.00 hod. proběhne brigáda na úklid parčíku u místní zvonice v rámci přípravy oslav 64. výročí osvobození obce. Vemte si sebou hrábě, košťata a lopaty. Předem děkuji všem za pomoc.


4.5.2009 zde

Očkování psů proti vzteklině

Ve čtvrtek dne 23.4.2009 od 17.00 do 17.30 hod. provede MVDr. Polášek u autobusové zastávky v Količíně pravidelné očkování psů proti vzteklině. Toto očkování je povinné ze zákona u psů staršch půl roku. Cena za úkon je 60 Kč.


21.4.2009 Markéta Habrová

Pozvánka na pálení čarodějnic

Jaro se nám po roce opět hlásí svým nenapodobitelným kouzlem. Místo toho, aby jste seděli doma u televize, přijďte ho pořádně přivítat spolu s námi v sobotu 25. dubna 2009 v 18 hodin začíná ve sportovním areálu v Količíně 8. ročník pálení čarodějnic.

Je pro vás připravena velká vatra, táborák, dobře zásobený teplý i studený bufet, diskotéka, rej čarodějnic a další doprovodný kulturní program. Opět pro vás máme několik překvapení, to největší tradičně ve 21 hodin. Pro všechny děti do 15 let v maskách i bez masek je párek k opečení a limonáda zdarma.

Tak neváhejte, vytáhněte košťata ze skříní, o prašte kostýmy a nastrojení nebo v civilu - přijďte mezi nás. Upřímně se těšíme, jak si to všichni společně užijeme. Celá akce probíhá pod patronací osadního výboru a hasičů z Količína.

P.S. Nezapomeňte, že čas, který strávíte v dobré pohodě společně se svými nejbližšími vám nic jiného nevynahradí, a já to ten největší dar, co dáváte jim i sobě.


9.4.2009 Markéta Habrová

Sběr odpadu ze zahrádek

V sobotu 4. dubna provedou Technické služby města Holešova v Količíně u hasičské zbrojnice od 8.00 do 8.30 hod. sběr biologicky rozložitelného odpadu ze zahrádek (tráva, listí, větve, přes zimu neupotřebené ovoce a zelenina). Upozorňujeme, že jiný odpad nebude svážen, občané jej mohou odevzdat ve sběrném dvoře.


20.3.2009 zde

Orální vakcinace lišek

Vakcina pro lišky
V období od 2.4. do 3.4.2009 proběhne na území okresu Kroměříž letecké kladení návnad k orální vakcinaci lišek proti vzteklině. Celkem bude vyloženo 22 400 vakcinačních dávek, takže bude ošetřeno celé území okresu.

Návnada (viz. foto) má rybinový zápach velmi atraktivní pro lišky a ostatní masožravce. Vakcinační dávka je uložena v plastiko-aluminiové kapsli uvnitř návnady.

Vzhledem k leteckému kladení vakcinačních dávek se tyto mohou nalézat i na nehonebních plochách.

20.3.2009 zde

Pozvánka na Dětský karneval

V sobotu dne 14. března 2009 začíná od 15.00 hodin v sále hostince U tří lip dětský maškarní karneval. Pro děti budou přichystány různorodé soutěže, taneční reje a malé občerstvení. Přijďte si s námi zaskotačit. Nejlepší masky nemine malá odměna.

Na závěr přináším malou fotogalerii z letošního vodění medvěda, kterou postupně doplním.

5.3.2009 zde

Pozvánka na vodění medvěda

Vodění medvěda
V sobotu dne 21. února 2009 proběhne od 13.00 hod. v naší obci tradiční masopustní slavnost - Vodění medvěda. Sraz masek masek je od 12.30 hod. u hasičské zbrojnice.

Po letech bude medvěda doprovázet i živá hudba.

Z důvodů rekonstrukce sociálních zařízení hasičské zbrojnice, proběhne závěrečné občerstvení, které je masky zdarma, v místním pohostinství. Proto bude průvod masek letos chodit opačným směrem než je tomu zvykem.

Těšíme se na Vaši hojnou účast.

16.2.2009 zde

Veřejná schůze osadního výboru

Ve středu 4. února proběhla v sále místního pohostinství veřejná schůze. Pozvání také přijali starosta města Holešova pan Z. Janalík a místostarostové J.Bartošek a R.Seifert.

V dlouhodobém plánu prací OV byly zmíněny obnovy chodníků, opravy oplocení sportovního areálu, zbudování přístřešku a nové udírny, zbudování dětského hřiště, obnova a úprava zeleně v parku u zvonice a v obci, oprava mostku za sportovním areálem, zbudování kanalizace a následné odvodnění zahrad nové ulice, zbudování strouhy za sportovním areálem, zbudování víceúčelového hřiště, parkoviště, sportovní haly, nových autobusových zastávek, nové příjezdové cesty za „humny“ k rodině Fuksových, nového vchodu do parku u zvonice po zbourání bývalé obecní váhy, zbudování čítárny ze skladu CO a propojením s knihovnou, či zbudování chodníku v „opletě.“

Starosta Janalík dále promluvil o financování obce, nedalekém odkanalizování Količína a pochválil místní za pořádání kulturních akcí. Místostarosta Bartošek rozvinul debatu o kanalizaci, nutném ořezu stromů v obci a kolem sportovního hřiště.

Občané se dotazovali na rozmístění odpadních kontejnerů, které se bude řešit při úklidech individuálně. Při žádosti o zbudování laviček, osvětlení a častější úklid cyklostezky se narazilo na její pozemkový vlastnický problém a benevolenci Pravčické a.s., kterou tímto starosta pochválil za dobrou spolupráci a vstřícnost.

Do 10. května mají občané možnost se vyjádřit k plánovaným akcím a to na schůzích OV každé první úterý v měsíci, v letním období 19 - 20 hodin, v zimním období v 18 - 19 hodin v kanceláři v 1. patře budovy OV, osobně u členů OV, písemně nebo přes webové stránky obce. Po finanční uzávěrce bude možnost nahlédnout do financování obce.

11.2.2009 zde

Slavnostní otevření zámku v Holešově

V průběhu nadcházejícího víkendu bude slavnostně otevřena opravená část holešovského zámku. Den otevřených dveří na zámku se uskuteční v neděli 1. února 2009 od 13 hodin. Ve 14. hodin se ve velkém sále uskuteční beseda o rekonstrukci zámku a v 16 hodin je přichystán slavnostní koncert. Vstup do zámku je zadním vchodem přes zámecký park.

29.1.2009 holesov.cz

Policisté pronásledovali muže, který na ně najížděl

Policie ČR
Zlín, Kroměříž - Honičku jako z nějakého akčního filmu zažili policisté v noci na úterý 20. ledna. Pronásledovali a zastavovali muže, který na ně najížděl a pak je vytlačoval z cesty.

Krátce po půlnoci chtěli otrokovičtí policisté zastavit v rámci běžné silniční kontroly přijíždějící auto. „Řidič vozidla ale na signál nereagoval, naopak zrychlil a najel na policistu, který ho zastavoval. Policista byl nucen uskočit, aby ho auto nesrazilo,“ popsala mluvčí zlínské policie Jana Bartíková.

Hlídka proto na nic nečekala a ihned začala podezřelého šoféra pronásledovat. Při zběsilé honičce se muž dokonce snažil policejní auto vytlačit z cesty. „Hlídka mezitím požádala přes operační důstojníky o pomoc i své kroměřížské kolegy. Ti mu v Holešově zatarasili cestu služebním autem se zapnutými majáky. Řidič policejní auto ale objel a řítil se dál směrem na Količín na Kroměřížsku,“ popsala dále mluvčí. Šílená jízda šoféra skončila ve chvíli, kdy auto dostalo v zatáčce smyk, havarovalo do domu a dvou zaparkovaných vozidel. Muž se sice dál snažil odjet, ale to se mu nepodařilo.

Policisté ho mezitím stačili obklíčit ze všech stran a šoféra vytáhli z vozu ven. „Zjistili jsme, že osmadvacetiletému řidiči z Kroměříže zakázal tamní soud pět let řídit. Muži však nyní hrozí pětileté vězení. Je totiž obviněn hned z několika trestných činů, a to z útoku na veřejného činitele, maření výkonu úředního rozhodnutí a řízení motorového vozidla bez řidičského oprávnění,“ dodala mluvčí.


Myslivecký ples Pravčice

Myslivecké sdružení Količín - Pravčice - Němčice si Vás dovoluje pozvat na myslivecký ples, který se koná v pátek 6. února od 20.00 hod. v sokolovně v Pravčicích.
Je zajištěno bohaté občerstvení (zvěřinové hody) a kvalitní doprovodný program.

S pomocí pana S. Strachoty jsem doplnil fotogalerii o záběry z honů v Količíně v letech 2004, 2006 a 2008.

Protože je omezen počet míst k sezení, rezervujte si nezávazně včas místa u pana L. Podsedníčka nebo u paní G. Nesvadbové v Količíně.

19.1.2009 zde

Beseda se zástupci města

Ve středu 4. února 2009 jsou pozváni občané Količína na veřejnou schůzi a setkání s vedením města Holešova a místním osadním výborem. Začátek besedy je v 18.30 hod. v sále Hostince U tří líp.
Prosím tímto občany aby si již teď zformulovali své dotazy či návrhy.

16.1.2009 zde

Valná hromada SDH 2009

Valná hromada SDH
V pátek dne 9. ledna 2009, proběhla v sále místního pohostinství výroční valná hromada SDH Količín. Starosta sboru Ing. František Kubík zhodnotil rok 2008 v rámci pořádání kulturních akcí, pořádání i zúčastnění se okrskového kola SDH, které proběhlo 10. května 2008 v Količíně, účasti na závodech v Prusinovicích dne 6. července 2008 a mnoho jiných kulturních akcí pořádaných v obci.

Hospodář sboru pan Petr Pacourek ml. přečetl zprávu o hospodaření sboru včetně revize pokladny a účtu sboru. SDH Količín přijalo do sboru nového člena a to Jana Habra mladšího, který přestoupil z Prusinovic. Za OSH Kroměříž se schůze zúčastnil pan Antonín Sklenář, který poděkoval za pozvání a popřál hodně úspěchů v následující činnosti sboru. Velitel sboru Tomáš Marek obdržel průkaz velitele jednotky od starosty okrsku pana A. Sklenáře.

Sousední rymický sbor hasičů oslaví v letošním roce 120 let od svého založení. Starosta SDH Rymice pan Josef Fuksa ml. pozval SDH Količín na tyto oslavy, které se uskuteční v sobotu dne 25. července, na dětskou soutěž mladých hasičů dne 6. června a na hasičskou soutěž PHL dne 18. července 2009.

SDH Rymice tímto žádají všechny děti které by se chtěli stát součástí soutěžního družstva mladších a starších žáků SDH Rymice, že se můžou hlásit u starosty sboru SDH, pana J. Fuksy, nebo na trénincích dětí SDH Rymice.

12.1.2009 zde

Tříkrálová sbírka 2009

Tříkrálová sbírka
Již 10-letá tradice tříkrálové sbírky pod záštitou charity Holešov, proběhla v sobotu 10. ledna 2009 i v naší obci. Za zpěvu koledníků v převlecích tří králů, vonícího čaje, který je zahříval, tradičních nápisů u dveří K+M+B. Tak takhle se nesla sobotní tříkrálová sbírka v Količíně.

"Letos jsme vybrali rekordní částku. Ráda bych poděkovala všem občanům, kteří se na této sbírce podíleli." řekla nám paní Markéta Habrová za osadní výbor v obci a za doprovod dětí v převlecích tří králů. V Količíně se vybralo 8 817,- Kč, za celý Holešov a okolí 425 473,- Kč.

12.1.2009 zde

Průmyslová zóna Holešov

V rámci vznikající průmyslové zóny v Holešově se koná v pondělí 12. ledna 2009 od 17.00 hod. v prostorách holešovského Kina Svět beseda s představiteli společnosti Industry Servis ZK a města Holešova.

Veškeré informace o vznikající holešovské průmyslové zóně lze najít na webových stránkách.
9.1.2009 zde

Tříkrálová sbírka

V sobotu dne 10. ledna 2009 se bude konat v Količíně již tradiční tříkrálová sbírka pod záštitou Charity Holešov. Tímto děkuji předem všem spoluobčanům, kteří přispěji na správnou věc.

5.1.2009 zde

Pozvánka

Znak Hasičů
Dovolujeme si pozvat členy sboru dobrovolných hasičů Količín na výroční valnou hromadu, která se koná v pátek 9.1.2009 od 18.00 hod. v sále místního pohostinství.


22.12.2008 SDH Količín

PF 2009

PF 2009

Přejeme Vám krásné prožití vánočních svátků,
hodně pracovních úspěchu, zdraví, domácí pohody
a úspěšné vykročení do nového roku.


P.S. Jako dárek mám pro Vás jubilejní kalendář s motivy z našich akcí. (Pokud o něj má někdo zájem, ať mě kontaktuje.)


17.12.2008 zde

Archiv článků: 2019 2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 2006 2005 2004







 |  Aktuality |  Historie |  Fotogalerie |  Video-galerie |  Kalendář akcí |  Spolky |  O obci |  Količínské noviny |  RSS kanál | 

O autorovi stránek | Haa Band | HTML | CSS | W4D |  © 2004-2019 Zdeněk Horák



[CNW:Counter]